Járd be te is nyáron a siófoki Arany- és Ezüstpartot!


Balatoni szálloda egészen közel a Balaton-parthoz!


Balatoni szálloda

Ha azon töröd a fejed, hogy hol nyaralj idén, akkor ne is gondolkodj tovább! Nem kell messzire menned, hiszen a magyar tenger tökéletes választás egy hétvégi kiruccanáshoz vagy akár egy több hetes családi nyaraláshoz is. Bemutatunk egy kiváló hazai szállodát, egészen közel a gyönyörű Balatonhoz!


Balatoni nyaralás

 

A Balatonon rengeteg szállás közül válogathatsz. Sok olyan hotel is megtalálható hazánkban, melyek kifejezetten a part mellé épültek. El tudsz képelni annál kényelmesebb nyaralást, hogy a frissítő víz csak néhány lépésnyire legyen a szállodától?

 

Siófokon is van egy ilyen remek lehetőség, ebben a balatoni szállodában, ahol kellemesen eltöltheted a vakációdat. A szálloda a Balaton közvetlen közelében található és csodálatos kilátással rendelkezik, ahol ráláthatsz az egész siófoki panorámára.

 

A siófoki Arany- és Ezüstpart

 

Siófok a Balaton-part legnagyobb városa és egyben legkiemelkedőbb üdülőközpontja. Itt csobbanhatsz egy nagyot az Ezüst-parton, amely a Sió-csatornától nyugatra fekszik vagy az Arany-parton, amely keletre található meg. Siófokon mindenképp látogass el a híres Petőfi-sétányra, ahol számos szórakozási lehetőség kínálkozik és a sétány mentén jegyet válthatsz a fizetős strandra is.

 

Ne habozz egy külföldi nyaraláson, látogass el a saját tengerünkhöz, a Balatonhoz!

címkék: Érdekességek

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Több konverzió instagramból

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak. 

Lakástakarítás ősszel könnyedén tippjeinkkel

Könnyed lakástakarítás ősszel, hogy könnyebben kezdhesd a téli ünnepeket

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás ősszel. sokan csak a tél elmúltával tavasszal veszik rá magukat a teljes lakás kitakarítására, pedig kifejezetten jót teet nem csak a lelkünknek de az egészségünknek is ha a telet egy tiszta lakásban kezdjük el. Próbáld ki tippjeinket az őszi nagytakarítás során. 

Hogyan hirdessük ingatlanunkat online?

Manapság a legnépszerűbb hirdetési felület a közösségi média és az online hirdetési felületek. Ezekre a platformokra igen egyszerű feltöltenünk hirdetést, azonban van, amire érdemes odafigyelnünk a siker érdekében.