Pihenj vidéki kis házban - Ház-építő.hu


Erdei kis ház a lombkoronák között


Gyönyörű kis ház

A fárasztó hétköznapok után mindig szükség van egy kis pihenésre. A legtöbben ezt úgy teszik, hogy egész hétvégén ki sem mozdulnak a házból, lakásból és a tévé előtt a kanapén heverészve töltik idejük nagy részét. Mi bemutatunk ennél egy sokkal jobb és egészségesebb alternatívát! Olvasd el cikkünket, hogy meg tudd a vidéki pihenés jótékony hatásait!


Pihenj erdei kis házban!

 

A nagyvárosokban élőknek talán furcsa lehet az iménti felhívás és elsőre egyáltalán nem tűnhet vonzónak távol lenni a modern civilizációtól. Engedd meg, hogy meggyőzzünk a vidéki nyaralás jótékony hatásai mellett, aminek érdekében összegyűjtöttünk néhány érvet!

 

1. Friss, tiszta levegő

Úgy gondoljuk, hogy a friss, tiszta levegő fontossága még nem ivódott be az emberek hétköznapjaiba, ezért mi sem tudunk elmenni emellett! A friss levegő jótékony hatással lesz a szervezetedre, kitisztulnak pórusaid és egyáltalán nem fog hiányozni a nagyvárosi, szmogos levegő!

 

2. Csönd és nyugalom

A nagyvárosokban élők szinte még saját lakásukban sincsenek teljesen csöndben. Hallhatjuk, ha a szomszéd főz, kis gyermekei sírnak vagy a felettünk lévő szomszéd bulit tart. A nyílt természetben a “zajok” egészen mások. Hallani fogod a madarak csicsergését, a fák és a víz moraját, ami megtisztítja elméd.

 

3. Nincs internet

A régi típusú erdei faházakban rendszerint nincs internet. Ijesztőnek találod? Nem tudsz meglenni a telefonod nélkül? Azért annyira ne aggódj, hiszen az új építésű kis házakban általában szokott lenni internet elérés és talán még a vezetéknélküli mobilinterneted is működni fog! De ennek ellenére azt ajánljuk, hogy ne internetezz! Élvezd ki a természet adta minden lehetőséget! Járj túrázni, nézd meg a környék szépségeit és szívd magadba a friss levegőt!

Szerző: CsA

címkék: Érdekességek, Képek, Praktikák, Stílusok

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak. 

Lakástakarítás ősszel könnyedén tippjeinkkel

Könnyed lakástakarítás ősszel, hogy könnyebben kezdhesd a téli ünnepeket

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás ősszel. sokan csak a tél elmúltával tavasszal veszik rá magukat a teljes lakás kitakarítására, pedig kifejezetten jót teet nem csak a lelkünknek de az egészségünknek is ha a telet egy tiszta lakásban kezdjük el. Próbáld ki tippjeinket az őszi nagytakarítás során. 

Hogyan hirdessük ingatlanunkat online?

Manapság a legnépszerűbb hirdetési felület a közösségi média és az online hirdetési felületek. Ezekre a platformokra igen egyszerű feltöltenünk hirdetést, azonban van, amire érdemes odafigyelnünk a siker érdekében. 

Egy Balaton parti lakás elképesztő lehetőségeket rejthet magában!

Miért jó egy panorámás lakás Balaton partjánál?

A Balaton partjánál egyre többen keresnek otthon maguknak. Egy panorámás lakás Balaton partjánál kitűnő választás lehet nem csak lakhatási célra, de akár hosszú távú befektetésnek is. Ha lakásvásárláson gondolkozol ne csak a saját szempontjaidat vedd figyelembe a választásnál, hanem a bfeketetési szempontokat is, ugyanis ha okosan választasz, az évek során lakásod értéke akár megkétszereződhet is.