Pihenj vidéki kis házban - Ház-építő.hu


Erdei kis ház a lombkoronák között


Gyönyörű kis ház

A fárasztó hétköznapok után mindig szükség van egy kis pihenésre. A legtöbben ezt úgy teszik, hogy egész hétvégén ki sem mozdulnak a házból, lakásból és a tévé előtt a kanapén heverészve töltik idejük nagy részét. Mi bemutatunk ennél egy sokkal jobb és egészségesebb alternatívát! Olvasd el cikkünket, hogy meg tudd a vidéki pihenés jótékony hatásait!


Pihenj erdei kis házban!

 

A nagyvárosokban élőknek talán furcsa lehet az iménti felhívás és elsőre egyáltalán nem tűnhet vonzónak távol lenni a modern civilizációtól. Engedd meg, hogy meggyőzzünk a vidéki nyaralás jótékony hatásai mellett, aminek érdekében összegyűjtöttünk néhány érvet!

 

1. Friss, tiszta levegő

Úgy gondoljuk, hogy a friss, tiszta levegő fontossága még nem ivódott be az emberek hétköznapjaiba, ezért mi sem tudunk elmenni emellett! A friss levegő jótékony hatással lesz a szervezetedre, kitisztulnak pórusaid és egyáltalán nem fog hiányozni a nagyvárosi, szmogos levegő!

 

2. Csönd és nyugalom

A nagyvárosokban élők szinte még saját lakásukban sincsenek teljesen csöndben. Hallhatjuk, ha a szomszéd főz, kis gyermekei sírnak vagy a felettünk lévő szomszéd bulit tart. A nyílt természetben a “zajok” egészen mások. Hallani fogod a madarak csicsergését, a fák és a víz moraját, ami megtisztítja elméd.

 

3. Nincs internet

A régi típusú erdei faházakban rendszerint nincs internet. Ijesztőnek találod? Nem tudsz meglenni a telefonod nélkül? Azért annyira ne aggódj, hiszen az új építésű kis házakban általában szokott lenni internet elérés és talán még a vezetéknélküli mobilinterneted is működni fog! De ennek ellenére azt ajánljuk, hogy ne internetezz! Élvezd ki a természet adta minden lehetőséget! Járj túrázni, nézd meg a környék szépségeit és szívd magadba a friss levegőt!

Szerző: CsA

címkék: Érdekességek, Képek, Praktikák, Stílusok

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

A kreatív, építő játékok a gyermekek számára nem csak jó szórakozást nyújtanak, de készségeiket is fejlesztik! Mutatjuk, miben segíthet egy házépítős játék, az építőkockák a gyerkeknek.

klíma kiválasztás

Mire figyelj klímavásárlás előtt?

A klíma kiválasztása ugyanolyan fontos, mint mikor háztartási eszközt veszünk otthonra. A célunk, hogy hosszú élettartmú és jó minőségű berendezést válasszunk. De mire kell figyelnünk? 

Több konverzió instagramból

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak.