Ezekkel a tippekkel nagyobbnak tűnhet lakásod!


Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!


Kis lakás

Ha kis lakásban élsz, akkor te is ismered azt az érzést, hogy egyszerűen már nem férsz el a lakásban és semminek nincs elég hely. Cikkünkben összefoglaltunk néhány ötletek, hogy mitől tűnhetne nagyobbnak a kis kuckód!


Ezektől tűnhet nagyobbnak a lakásod!

 

1. Válassz kisebb bútorokat!

Ha kis lakással rendelkezel, akkor fölösleges nagy kanapét, nagy foteleket, nagy ágyat választanod, hiszen ezzel a rendelkezésre álló tér százalékát foglalod el és már a közlekedésre sem jut hely, ami nagyon frusztráló tud lenni. Ahogy a mondás is szól: „A kevesebb néha több!”

 

2. A fal legyen mindenképp világos!

A picike lakásokba kedvező, ha világos színeket, főleg fehéret választunk falszínnek, hiszen ezek a színek visszaverik a fényt és olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas világos térbe lépnénk be. A mennyezet színe is kedvezőbb, ha fehér, ezzel magasabbnak fog tűnni a lakás beltere.

 

3. Válaszd mindenből a legegyszerűbbet!

A modern, egyszerű, letisztult bútordarabok és tárgyak hatására sokkal nagyobbnak tűnik a tér és a zsúfoltság érzete teljesen eltűnik. A mintás, fodros, csillogós, kockás bútorok pedig az ellenkezőjét fogják elérni, még ha fájó szívvel is mondasz le a virágos kanapédról.

 

Ha ezeket a tippeket megfogadod, garantáltan komfortosabban fogod érezni magad kis lakásodban!

Szerző: CsA

címkék: Csináld magad, Dekoráció, Érdekességek, Lakás átalakítás, Lakberendezés, Praktikák

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Több konverzió instagramból

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak. 

Lakástakarítás ősszel könnyedén tippjeinkkel

Könnyed lakástakarítás ősszel, hogy könnyebben kezdhesd a téli ünnepeket

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás ősszel. sokan csak a tél elmúltával tavasszal veszik rá magukat a teljes lakás kitakarítására, pedig kifejezetten jót teet nem csak a lelkünknek de az egészségünknek is ha a telet egy tiszta lakásban kezdjük el. Próbáld ki tippjeinket az őszi nagytakarítás során. 

Hogyan hirdessük ingatlanunkat online?

Manapság a legnépszerűbb hirdetési felület a közösségi média és az online hirdetési felületek. Ezekre a platformokra igen egyszerű feltöltenünk hirdetést, azonban van, amire érdemes odafigyelnünk a siker érdekében.