Ezekkel a tippekkel nagyobbnak tűnhet lakásod!


Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!


Kis lakás

Ha kis lakásban élsz, akkor te is ismered azt az érzést, hogy egyszerűen már nem férsz el a lakásban és semminek nincs elég hely. Cikkünkben összefoglaltunk néhány ötletek, hogy mitől tűnhetne nagyobbnak a kis kuckód!


Ezektől tűnhet nagyobbnak a lakásod!

 

1. Válassz kisebb bútorokat!

Ha kis lakással rendelkezel, akkor fölösleges nagy kanapét, nagy foteleket, nagy ágyat választanod, hiszen ezzel a rendelkezésre álló tér százalékát foglalod el és már a közlekedésre sem jut hely, ami nagyon frusztráló tud lenni. Ahogy a mondás is szól: „A kevesebb néha több!”

 

2. A fal legyen mindenképp világos!

A picike lakásokba kedvező, ha világos színeket, főleg fehéret választunk falszínnek, hiszen ezek a színek visszaverik a fényt és olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas világos térbe lépnénk be. A mennyezet színe is kedvezőbb, ha fehér, ezzel magasabbnak fog tűnni a lakás beltere.

 

3. Válaszd mindenből a legegyszerűbbet!

A modern, egyszerű, letisztult bútordarabok és tárgyak hatására sokkal nagyobbnak tűnik a tér és a zsúfoltság érzete teljesen eltűnik. A mintás, fodros, csillogós, kockás bútorok pedig az ellenkezőjét fogják elérni, még ha fájó szívvel is mondasz le a virágos kanapédról.

 

Ha ezeket a tippeket megfogadod, garantáltan komfortosabban fogod érezni magad kis lakásodban!

Szerző: CsA

címkék: Csináld magad, Dekoráció, Érdekességek, Lakás átalakítás, Lakberendezés, Praktikák

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

Mikor vegyük meg a klímát?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!

A bababiztos otthon fontossága

Bababiztos otthon? 10 tippünk van rá!

A bababiztos otthon fontosságára szeretnénk felhívni cikkünkben a figyelmet, ugyanis a legtöbb otthoni baleset megelőzhető! A kisgyermek számára a legbiztonságosabb hely az otthona lehet, amit a gondos szülőknek kell megteremteniük! Ennek érdekében cikkünkben összegyűjtöttünk 10 tippet a bababiztos otthonhoz.

Gyereklámpa házilag

Gyereklámpa házilag

A saját kezű otthoni munka az egyik legjobb hobbi, melyet tudsz Te is a gyerekkel együtt csinálni. Amellett, hogy hasznos lesz a végeredmény, mind ketten jól fogtok szórakozni!

Design klímák

Lakásod klímával is lehet designos

A klímaberendezések esetében már nem csak a teljesítmény, de a küllem is fontos, így ma már ilyen klímák is elérhetők a piacon. Milyenek vannak? Mutatjuk!