Egy lakástakarítás ősszel kifejezetten jó lehet, ha nem akarsz az ünnepek előtt sok időt áldozni rá


Könnyed lakástakarítás ősszel, hogy könnyebben kezdhesd a téli ünnepeket


Lakástakarítás ősszel könnyedén tippjeinkkel

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás ősszel. sokan csak a tél elmúltával tavasszal veszik rá magukat a teljes lakás kitakarítására, pedig kifejezetten jót teet nem csak a lelkünknek de az egészségünknek is ha a telet egy tiszta lakásban kezdjük el. Próbáld ki tippjeinket az őszi nagytakarítás során. 


A nagytakarítás napjára olyan, régebbi ruhadarabokat ássunk elő, amelyek már esetleg maszatosak. Fontos a csúszásgátlós cipő használata, hogy megelőzzük a baleseteket. Ezen kívül alapkellék a gumikesztyű is, hogy megóvhassuk bőrünket. Készülj fel a takarításra is rendesen, így sok bacilustól óvhatod meg szervezeted. Fő a biztonság. Fontos a helyes sorrend, mivel a takarítást is meg kell tanulni. Haladjunk szobáról szobára, méghozzá úgy, hogy plafontól padlóig, faltól falig mindent takarítsunk át, így hamar látható lesz az eredmény és gyorsabban is haladunk, mintha órákat töltenénk felmosással vagy ablakpucolással. A lakástaarítás ősszel feladatai nagy kihívást jelenthetnek a háziasszonyoknak a kevés idő miatt ami ebben az dőszakban rendelkezésre áll. Próbálj meg szerveztt lenni, és ha nem teheted, hogy mindent egyszerre végezz el egy hétvége során, akkor jó előre ütemezd be a feladatokat, így egy terület sem fog kimaradni. Ha jól végzed el a nagytakarítást akár december közepéig is itarthat a szép, és tiszta végeredmény, így már az ünnepi takarításon sem kell aggódnod!

címkék:

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

Mikor vegyük meg a klímát?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!

A bababiztos otthon fontossága

Bababiztos otthon? 10 tippünk van rá!

A bababiztos otthon fontosságára szeretnénk felhívni cikkünkben a figyelmet, ugyanis a legtöbb otthoni baleset megelőzhető! A kisgyermek számára a legbiztonságosabb hely az otthona lehet, amit a gondos szülőknek kell megteremteniük! Ennek érdekében cikkünkben összegyűjtöttünk 10 tippet a bababiztos otthonhoz.

Gyereklámpa házilag

Gyereklámpa házilag

A saját kezű otthoni munka az egyik legjobb hobbi, melyet tudsz Te is a gyerekkel együtt csinálni. Amellett, hogy hasznos lesz a végeredmény, mind ketten jól fogtok szórakozni!

Design klímák

Lakásod klímával is lehet designos

A klímaberendezések esetében már nem csak a teljesítmény, de a küllem is fontos, így ma már ilyen klímák is elérhetők a piacon. Milyenek vannak? Mutatjuk!