Egy lakástakarítás ősszel kifejezetten jó lehet, ha nem akarsz az ünnepek előtt sok időt áldozni rá


Könnyed lakástakarítás ősszel, hogy könnyebben kezdhesd a téli ünnepeket


Lakástakarítás ősszel könnyedén tippjeinkkel

A tiszta lakás nem csak a jó közérzethez járul hozzá, hanem higiéniai okokból is szükséges egy-egy kiadósabb takarítás ősszel. sokan csak a tél elmúltával tavasszal veszik rá magukat a teljes lakás kitakarítására, pedig kifejezetten jót teet nem csak a lelkünknek de az egészségünknek is ha a telet egy tiszta lakásban kezdjük el. Próbáld ki tippjeinket az őszi nagytakarítás során. 


A nagytakarítás napjára olyan, régebbi ruhadarabokat ássunk elő, amelyek már esetleg maszatosak. Fontos a csúszásgátlós cipő használata, hogy megelőzzük a baleseteket. Ezen kívül alapkellék a gumikesztyű is, hogy megóvhassuk bőrünket. Készülj fel a takarításra is rendesen, így sok bacilustól óvhatod meg szervezeted. Fő a biztonság. Fontos a helyes sorrend, mivel a takarítást is meg kell tanulni. Haladjunk szobáról szobára, méghozzá úgy, hogy plafontól padlóig, faltól falig mindent takarítsunk át, így hamar látható lesz az eredmény és gyorsabban is haladunk, mintha órákat töltenénk felmosással vagy ablakpucolással. A lakástaarítás ősszel feladatai nagy kihívást jelenthetnek a háziasszonyoknak a kevés idő miatt ami ebben az dőszakban rendelkezésre áll. Próbálj meg szerveztt lenni, és ha nem teheted, hogy mindent egyszerre végezz el egy hétvége során, akkor jó előre ütemezd be a feladatokat, így egy terület sem fog kimaradni. Ha jól végzed el a nagytakarítást akár december közepéig is itarthat a szép, és tiszta végeredmény, így már az ünnepi takarításon sem kell aggódnod!

címkék:

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

A kreatív, építő játékok a gyermekek számára nem csak jó szórakozást nyújtanak, de készségeiket is fejlesztik! Mutatjuk, miben segíthet egy házépítős játék, az építőkockák a gyerkeknek.

klíma kiválasztás

Mire figyelj klímavásárlás előtt?

A klíma kiválasztása ugyanolyan fontos, mint mikor háztartási eszközt veszünk otthonra. A célunk, hogy hosszú élettartmú és jó minőségű berendezést válasszunk. De mire kell figyelnünk? 

Több konverzió instagramból

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak.