Klíma vásárlás: Mikor tegyük?


Mikor vegyük meg a klímát?


Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!


A tél a legjobb időszak

Télen szinte eszünkbe se jutna klímát vásárolni, mivel kint hideg van, így minek is kellene a lakásba télen a klíma? Viszont pontosan ez az az időszak, amikor a legkedvezményesebb ajánlatokat találhatjuk a klímákra. Klíma beszereléssel együtt akár fél áron is lehet, mint a szezon időszakában. Plusz, várhatóan igen gyorsan megtörténik a felszerelés, hiszen ilyenkor a klímaszerelő cégek sincsenek betáblázva, mint nyáron. 

 

A tavaszi időszak is jó lehet

A tavaszi időszak szintén jó választás lehet, azonban már május környékén igen csak beindul a szezon, főleg, ha már áprilisban is meglehetősen meleg volt. A klíma beszereltetése történjen minél előbb, inkább tervezzük az év elejére. Ezzel nem csak pénztárcánkat fogjuk megkímélni, de az időnket és az energiánkat egyaránt, hiszen nem fogunk idegeskedni, hogy mikor érkezik már meg a lakásba az új klímánk. 

 

Az utószezon: ősz 

Ha nyáron nem jött össze az új klíma beszereltetése, akkor az őszi időszakkal még biztos nem fogsz lemaradni. Bár még szeptemberben általában dübörög a piac, hiszen a feltorlódott szerelések ilyenkor még javában zajlanak. Inkább tervezz előre és időzítsd be a klímaszerelést novemberre. 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

3 dolog, amit be kell szerezned otthonra

3 dolog, amit be kell szerezned otthonra, a koronavírus miatti korlátozások idejére

Újra szigorú korlátozásokat vezettek be a koronavírus miatt, gyakorlatilag minden szabadidős tevékenységet gátoltak. A boltokon kívül bezárt minden, az éttermek, vendéglátóhelyek, szállodák, mozik, színházak, konditermek, egyéb szórakoztató egységek. Éppen ezért ideje, hogy beszerezz pár dolgot, amikkel ezt a hiányt részben, vagy egészben pótolhatod!

Rendezd be otthoni konditermedet!

Rendezd be a saját konditermed!

A karanténhelyzet, a kijárási tilalom ugyan az élet számos területére kényelmetlenül hat, ugyanakkor most lehetőséged van olyan dolgokra is, amiket mindig csak halogatsz. Az egyik ilyen lehet egy otthoni konditerem kialakítása, ahol a bezártság alatt is maximálisan folytathatod a megszokott edzésedet!
 

A finn szauna számos pozitív hatást gyakorol a testre

Miért jó a finn szauna?

Az, hogy a szaunázás jótékonyan hat a testre, mára már egyre ismertebb tény. Azonban számos fajtája, alfaja is létezik már, mind más okokból jelenthetik az ideális kikapcsolódási formát. Ebben a cikkben a finn szauna előnyeiről és jótékony hatásairól lesz szó.

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

Mikor vegyük meg a klímát?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!