Több konverzió az Instagramról? Mutatjuk hogyan érheted el!


Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!


Több konverzió instagramból

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 


Töltsd ki a BIO-dat

Az Instagram BIO-dat feltétlenül töltsd ki. Ide berakhatod vállalkozásod weboldalát is, ahova a felhasználók könnyen áttérhetnek, ha rádtalálnak. Ide persze ne csak weboldalad linkjét, de egy egyszerű, rövid, érdekes leírást is tüntess fel cégedről, hogy pontosan mivel foglalkozol. Tehát hogyan legyen több vásárlóm? Úgy, ha közvetlen átterem őket a weboldalra! 

 

 

Használd az Instagram stories funkcióját

Bár az Instagramon közvetlen linket csak a BIO-ban tudsz megadni, azonban ha több, mint 10 000 követőt szereztél az Instagram stories funkciójában is tudsz linket elhelyezni. Addig is érdemes alkalmaznod azonban ezt a funkciót, mivel az aktuális napi tartalmak mindig népszerűek a felhasználók körében. 

 

 

Készíts speciális kedvezményeket

Követőidet úgy buzdíhatod legjobban vásárlásra, ha kifejezetten egy külön kedvezményt vagy valamilyen akciót készítesz Instagramra. Csináld úgy, hogy akciód más platformon ne is fusson, ezzel is arra öszönözve a felhasználókat, hogy megéri vállalkozásod Instagramon követni. 

Szerző: SzSz

címkék: Érdekességek

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

Mikor vegyük meg a klímát?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!

A bababiztos otthon fontossága

Bababiztos otthon? 10 tippünk van rá!

A bababiztos otthon fontosságára szeretnénk felhívni cikkünkben a figyelmet, ugyanis a legtöbb otthoni baleset megelőzhető! A kisgyermek számára a legbiztonságosabb hely az otthona lehet, amit a gondos szülőknek kell megteremteniük! Ennek érdekében cikkünkben összegyűjtöttünk 10 tippet a bababiztos otthonhoz.

Gyereklámpa házilag

Gyereklámpa házilag

A saját kezű otthoni munka az egyik legjobb hobbi, melyet tudsz Te is a gyerekkel együtt csinálni. Amellett, hogy hasznos lesz a végeredmény, mind ketten jól fogtok szórakozni!

Design klímák

Lakásod klímával is lehet designos

A klímaberendezések esetében már nem csak a teljesítmény, de a küllem is fontos, így ma már ilyen klímák is elérhetők a piacon. Milyenek vannak? Mutatjuk!