Több konverzió az Instagramról? Mutatjuk hogyan érheted el!

fooldal > Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!


2019/03/29
SzSz

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Több konverzió instagramból

Töltsd ki a BIO-dat

Az Instagram BIO-dat feltétlenül töltsd ki. Ide berakhatod vállalkozásod weboldalát is, ahova a felhasználók könnyen áttérhetnek, ha rádtalálnak. Ide persze ne csak weboldalad linkjét, de egy egyszerű, rövid, érdekes leírást is tüntess fel cégedről, hogy pontosan mivel foglalkozol. Tehát hogyan legyen több vásárlóm? Úgy, ha közvetlen átterem őket a weboldalra! 

  

Használd az Instagram stories funkcióját

Bár az Instagramon közvetlen linket csak a BIO-ban tudsz megadni, azonban ha több, mint 10 000 követőt szereztél az Instagram stories funkciójában is tudsz linket elhelyezni. Addig is érdemes alkalmaznod azonban ezt a funkciót, mivel az aktuális napi tartalmak mindig népszerűek a felhasználók körében. 

 

 

Készíts speciális kedvezményeket

Követőidet úgy buzdíhatod legjobban vásárlásra, ha kifejezetten egy külön kedvezményt vagy valamilyen akciót készítesz Instagramra. Csináld úgy, hogy akciód más platformon ne is fusson, ezzel is arra öszönözve a felhasználókat, hogy megéri vállalkozásod Instagramon követni. 
44Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”