Bababiztos otthon tippek – magyar házépítő magazin


Bababiztos otthon? 10 tippünk van rá!


A bababiztos otthon fontossága

A bababiztos otthon fontosságára szeretnénk felhívni cikkünkben a figyelmet, ugyanis a legtöbb otthoni baleset megelőzhető! A kisgyermek számára a legbiztonságosabb hely az otthona lehet, amit a gondos szülőknek kell megteremteniük! Ennek érdekében cikkünkben összegyűjtöttünk 10 tippet a bababiztos otthonhoz.


Tippek a bababiztos otthon kialakítására

A bababiztos otthon kialakítására elsőkörben 10 tippet gyűjtöttünk össze, melyek között biztos találhatsz olyat is, amelyre még magad sem gondoltál! Minden apróságra érdemes figyelni, hogy a kisebb és nagyobb balesetektől is megóvhassuk a babákat! Nézzük a tippeket:

 

1. Az ajtókat és ablakokat mindig zárd be! Egy szempillantás alatt kisurranhatnak az ajtón, vagy felmászhatnak és kieshetnek az ablakon.

 

2. Minden bútort rögzíts a falhoz! A babák és kisgyermekek nagyon szeretnek mászni, így súlyukkal könnyen magukra boríthatja a bútort.

 

3. A házban található összes asztal és éles felület sarkára tegyél sarokvédőt! Különösen figyelj oda az üveg felületekre, hiszen egy gyors nekifutás igen nagy sebeket ejthet.

 

4. Az üveg és egyéb törékeny tárgyakat tedd biztos helyre! Könnyen összetörhetnek, amivel a kicsi megvághatja magát, a darabjait lenyelheti!

 

5. Az összes konnektorba, dugaljba tegyél biztonsági konnektorvédő dugót! Hiába úgy gondolod nem érheti el a magasabban levő konnektorokat, a babák leleményesek tudnak lenni.

 

6. A háztartási gépekre tegyél zárat! Például hűtőre, sütőre tegyél olyan zárat, amit egy kisgyermek nem tud kinyitni!

 

7. Minden háztartási kisgépet húzz ki, ha nem használod! Téged utánozva valószínűleg megpróbálná elindítani.

 

8. Tarts minden ártalmas anyagot elzárva! A háztartási szereket, gyógyszereket, tisztítószereket és egyéb egészségre káros, mérgező anyagokat biztos helyre zárd!

 

9. Szerelj fel becsapódás gátlókat! Különösképp figyelj a konyhai és nappali, hálószobai fiókokra, továbbá az ajtókra és az ablakokra is, hogy ne tudja becsípni az ujjait.

 

10. Helyezz el csúszásgátlókat a csúszós felületeken! Fürdőszobába, konyhába és minden olyan helyiségbe, ahol csempe található a padlón, de szőnyegek alá is tehetsz.

címkék: Praktikák

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

A kreatív, építő játékok a gyermekek számára nem csak jó szórakozást nyújtanak, de készségeiket is fejlesztik! Mutatjuk, miben segíthet egy házépítős játék, az építőkockák a gyerkeknek.

klíma kiválasztás

Mire figyelj klímavásárlás előtt?

A klíma kiválasztása ugyanolyan fontos, mint mikor háztartási eszközt veszünk otthonra. A célunk, hogy hosszú élettartmú és jó minőségű berendezést válasszunk. De mire kell figyelnünk? 

Több konverzió instagramból

Így szerezz több konverziót az Instagram felületéről!

Az Instagram közösségi média felülete egyre népszerűbb, és egyre több funkcióval bővül. Ezeket érdemes alkalmazni, hiszen konverzióink számát is növelhetjük, amennyiben jól alkalmazzuk a felület lehetőségeit. Mutatjuk, mit csinálj a több konverzió érdekében! 

Lakásvásárlás megfelelően

Hogyan válaszd ki a megfelelő lakást?

A lakásvásárlást intézhetjük tervek nélkül is, de egy ilyen nagy döntés esetén érdemes alaposan mérlegelni mindent. Nem csak a saját igényeinket kell átgondolni, hanem a költségeket, és hogy milyen hitel lehet a segítségünkre, amennyiben szükségünk van rá. Összeszedtünk pár tippet, hogyan fogjunk neki a megfelelő lakásvásárlásnak.