Fűtés klímával? Igen lehetséges!


Tudtad, hogy fűthetsz klímáddal?


Fűtés klímával

A klímával való fűtés manapság kezd népszerűvé válni, hiszen sokan döbbenek rá, hogy nem is olyan költséges, mint gondolták.


A mai modern klímaberendezések egyre népszerűbbek, hiszen nem csak remekül használható hűtésre, de akár fűtésre is használhatjuk őket. Ezek a berendezések már úgy lettek kialakítva, hogy a fűtés során is remek energiahatékonysággal működjenek és nem kell attól tartanunk, hogy a fűtés klímával drága lesz. Ha valóban spórolni szeretnénk, még lehet, hogy jobban is járunk, ha a téli időszakban klímával fűtünk. 

 

  • A klímaberendezések esetén csak azok a helyiségek fűthetők be, amelyekben éppen tartózkodunk. Így nincsen felesleges pazarlás, csak a lokális fűtés. 
  • Emellett a modern klímákat akár -25 C° fokig használhatjuk, hiszen eddig teljes energiahatékonysággal működnek. 
  • Az invertes klímák előnyei közé tartozik, hogy még télen fűthetünk velük, addig nyáron hűtésre is használhatjuk őket. 
  • A klíma emellett bárhol, bármelyik otthonba telepíthető, nincs szükség hozzá semmilyen külön engedélyre, mint a kémények esetén. 

 

Ha Te is elgondolkodtál a klíma telepítésén otthonodba, akkor válaszd a BudaKlíma csapatát, ahol profi szakemberek dolgoznak és egyedi klímaszerelést biztosítanak.

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

A finn szauna számos pozitív hatást gyakorol a testre

Miért jó a finn szauna?

Az, hogy a szaunázás jótékonyan hat a testre, mára már egyre ismertebb tény. Azonban számos fajtája, alfaja is létezik már, mind más okokból jelenthetik az ideális kikapcsolódási formát. Ebben a cikkben a finn szauna előnyeiről és jótékony hatásairól lesz szó.

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

Mikor vegyük meg a klímát?

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!

A bababiztos otthon fontossága

Bababiztos otthon? 10 tippünk van rá!

A bababiztos otthon fontosságára szeretnénk felhívni cikkünkben a figyelmet, ugyanis a legtöbb otthoni baleset megelőzhető! A kisgyermek számára a legbiztonságosabb hely az otthona lehet, amit a gondos szülőknek kell megteremteniük! Ennek érdekében cikkünkben összegyűjtöttünk 10 tippet a bababiztos otthonhoz.

Gyereklámpa házilag

Gyereklámpa házilag

A saját kezű otthoni munka az egyik legjobb hobbi, melyet tudsz Te is a gyerekkel együtt csinálni. Amellett, hogy hasznos lesz a végeredmény, mind ketten jól fogtok szórakozni!