Ingatlanhirdetés online


Hogyan hirdessük ingatlanunkat online?


Manapság a legnépszerűbb hirdetési felület a közösségi média és az online hirdetési felületek. Ezekre a platformokra igen egyszerű feltöltenünk hirdetést, azonban van, amire érdemes odafigyelnünk a siker érdekében. 


Figyeljünk oda a hirdetés szövegének helyesírására, és a szöveg tartalmára. Nem mindegy milyen szövegkörnyezettel tesszük fel eladó ingatlanunkat, hiszen az érdeklődőket nagyban befolyásolja az írás minősége. 


A másik lényeges dolog a kép. Használjunk minőségi képeket, amelyekből lehetőleg rakjunk fel minimum 10-et. Ez azért lényeges, hiszen a vásárlók az első 2 másodperc alapján döntik el, hogy valami tetszik-e nekik. Ha egy jól beállított szögből készült, minőségi képet teszünk fel ingatlanunkról máris kétszer annyi esélyünk lesz eladásának sikerére. 


Hol hirdessünk mindenképp? 


Az Otthonajánló.hu weboldalán, ahol az alapadatok megadása és képek feltöltése mellett videót, és 3D virtuális sétát is csatolhatunk ingatlanunkhoz. 
 

Szerző: SzSz

címkék: Lakásbemutató

Kommentek


haz-epito.hu

haz-epito.hu

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

 

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

haz-epito.hu - Magyarország legújabb lakásdekorációs oldala

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Design klímák

Lakásod klímával is lehet designos

A klímaberendezések esetében már nem csak a teljesítmény, de a küllem is fontos, így ma már ilyen klímák is elérhetők a piacon. Milyenek vannak? Mutatjuk!

Fűtés klímával

Tudtad, hogy fűthetsz klímáddal?

A klímával való fűtés manapság kezd népszerűvé válni, hiszen sokan döbbenek rá, hogy nem is olyan költséges, mint gondolták.

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

Kreatív, készségfejlesztő építőjátékok gyerekeknek: így fejlesztheted a kicsit az építés élményével!

A kreatív, építő játékok a gyermekek számára nem csak jó szórakozást nyújtanak, de készségeiket is fejlesztik! Mutatjuk, miben segíthet egy házépítős játék, az építőkockák a gyerkeknek.

klíma kiválasztás

Mire figyelj klímavásárlás előtt?

A klíma kiválasztása ugyanolyan fontos, mint mikor háztartási eszközt veszünk otthonra. A célunk, hogy hosszú élettartmú és jó minőségű berendezést válasszunk. De mire kell figyelnünk?