5 mód, amivel gyerekparadicsommá változtathatod a kertet

fooldal > 5 mód, amivel gyerekparadicsommá változtathatod a kertet

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 mód, amivel gyerekparadicsommá változtathatod a kertet


2021/01/29
Puskás Rékka

Szeretnéd, ha a gyerekeid többet lennének kint a kertben a friss levegőn? Sok gyerek azért nem szeret a kertben játszani, mert unalmas számukra. Ők még nem értékelik a fák és virágok szépségét, nekik kaland kell, kihívás. Mutatok öt kerti eszközt, amivel valódi gyerekparadicsommá változtathatod a kertet!

5 mód, hogy a gyerkőcöd imádja a kertet

Mászókás csúszda

 

A játszótereken hatalmas népszerűségnek örvendenek a mászókák, különösképpen, ha tartozik hozzájuk egy csúszda is. Otthonra is telepíthetsz egy ilyet, ráadásul számos olyan akad, mely nem csak szórakoztató, de kellemes látványt is nyújt, szebbé varázsolja a kert összképét, így nem csak a gyerkőcök profitálnak a vételből, hanem te magad is! 

Trambulin

 

Ha azt szeretnéd elérni, hogy gyermeked többet legyen az udvaron, esetleg magától akarjon kimenni, érdemes elgondolkodni a nagy méretű trambulin rendelés gondolatán. A trambulin egy olyan eszköz, mely nem csak, hogy pozitívan hat a szervezetre, hanem a legnagyobb hatásfokú edzőeszközök egyik. Mindezt úgy, hogy nem terheli az ízületeket, tehát akármennyit játszanak is rajta a gyerekek, nem okoznak magukban kárt.

 

Hinta

 

Szinte minden gyerek imádja a hintát, hiszen kevés dolog ad akkor szabadságot, mint a repülés érzete. Ha nincs mód egy játszótér, felállítására, egy hintát akkor is érdemes beszerezni! Arról nem is beszélve, hogy nem csak a gyerekek, de a felnőttek is szeretik a hintát, így aztán nem csak nekik okozol örömet ezzel a játékkal, de akár te magad is kiélvezheted.

 

Homokozó

 

A homokban – hasonlóan a legóhoz – lehet süteményeket sütni, várat építeni, városokat, alagutakat, amiken aztán akár kisautókkal is lehet közlekedni. Épp emiatt, ha igazán nagy örömet szeretnél okozni a gyermekednek, akkor a kertbe betelepítesz egy homokozót! Ugyanakkor a jobb az, ha nem a műanyag verziót választod sóderrel, mert a gyerekek érezni fogják, hogy sokkal rosszabb minőségű, mint a játszótéren, és ugyanúgy nem, vagy csak ritkán fogják majd használni, helyette inkább egy rendes, valódi homokozóval ajándékozd meg!

 

Lombház

 

Ha van erre alkalmas hely, akkor egy lombházzal is igen nagy örömet okozhatsz a gyerekednek. Így lesz egy titkos helye, a klubháza, ami csak az övé, ahol ő az úr, ráadásul mindez szabadtéren, nem pedig bent, a szobában. Ha nagyon jók vagytok, akár ti magatok is megépíthetitek, de ahhoz, hogy ez valóban biztonságos legyen, tapasztalt kivitelezőnek kell lenni.
39 44Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”