Pihenj vidéki kis házban - Ház-építő.hu

fooldal > Erdei kis ház a lombkoronák között

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Erdei kis ház a lombkoronák között


2018/09/12
CsA

A fárasztó hétköznapok után mindig szükség van egy kis pihenésre. A legtöbben ezt úgy teszik, hogy egész hétvégén ki sem mozdulnak a házból, lakásból és a tévé előtt a kanapén heverészve töltik idejük nagy részét. Mi bemutatunk ennél egy sokkal jobb és egészségesebb alternatívát! Olvasd el cikkünket, hogy meg tudd a vidéki pihenés jótékony hatásait!

Gyönyörű kis ház

Pihenj erdei kis házban!

 

A nagyvárosokban élőknek talán furcsa lehet az iménti felhívás és elsőre egyáltalán nem tűnhet vonzónak távol lenni a modern civilizációtól. Engedd meg, hogy meggyőzzünk a vidéki nyaralás jótékony hatásai mellett, aminek érdekében összegyűjtöttünk néhány érvet! 

1. Friss, tiszta levegő

Úgy gondoljuk, hogy a friss, tiszta levegő fontossága még nem ivódott be az emberek hétköznapjaiba, ezért mi sem tudunk elmenni emellett! A friss levegő jótékony hatással lesz a szervezetedre, kitisztulnak pórusaid és egyáltalán nem fog hiányozni a nagyvárosi, szmogos levegő!

 

2. Csönd és nyugalom

A nagyvárosokban élők szinte még saját lakásukban sincsenek teljesen csöndben. Hallhatjuk, ha a szomszéd főz, kis gyermekei sírnak vagy a felettünk lévő szomszéd bulit tart. A nyílt természetben a “zajok” egészen mások. Hallani fogod a madarak csicsergését, a fák és a víz moraját, ami megtisztítja elméd.

 

3. Nincs internet

A régi típusú erdei faházakban rendszerint nincs internet. Ijesztőnek találod? Nem tudsz meglenni a telefonod nélkül? Azért annyira ne aggódj, hiszen az új építésű kis házakban általában szokott lenni internet elérés és talán még a vezetéknélküli mobilinterneted is működni fog! De ennek ellenére azt ajánljuk, hogy ne internetezz! Élvezd ki a természet adta minden lehetőséget! Járj túrázni, nézd meg a környék szépségeit és szívd magadba a friss levegőt!
44 41 34 36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


3 dolog, amivel feldobhatod kertedet könnyedén
Egy igazán otthonos otthon nem lehet az igazi egy csinos és jól használható, na meg komfortos kert nélkül, ami remek helyszínül szolgálhat egy családi összejövetelhez, baráti beszélgetéshez, vagy egy egyedüli kikapcsolódáshoz egy hosszú és fáradt nap végén. Mutatunk 3 dolgot, amivel otthonossá, praktikussá, szerethetővé varázsolhatod a kertedet, hogy otthonod valódi éke lehessen.
Itt az ősz – itt az ideje, hogy megfelelően vigyázz sportszereidre
Megérkezett az ősz és vele együtt a hűvösebb, szelesebb időjárás is. Ekkor már fontos, hogy megfelelően vigyázz az udvarodon megtalálható dolgaidra, sportszereidre. De mire is gondolok pontosan?
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”