Így dobhatod fel az otthonod!

Főoldal > Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?


2021/04/01
Puskás Rékka

Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!

Dobd fel az otthonod!

Így tedd egyedivé a nappalit


A nappali kétségtelenül a legtöbbet használt közösségi tér, így érthető, ha az ember szereti minél inkább a maga arcára formálni. Egyedivé teheted nappalidat már néhány egyszerű dologgal: készíts egyedi párnákat, rakj ki képeket, akár színes égőket is!

 Így tedd egyedivé a konyhát


A konyhát is alakíthatod, akár vicces eszközök beszerzésével is, de nagyszerű módja a dekorálásnak a különböző háztartási eszközök kifestése, felmatricázása, vagy festhetsz a sütő üvegére. Ha fém hűtőd van, akkor mágnesekkel és képekkel még személyesebbé tudod tenni ezt a teret is.

 

Így tedd egyedivé a fürdőszobát

 

A fürdőszoba esetében a lehetőségek tárháza szinte korlátlan. Elhelyezhetsz kagylókat, dísztárgyakat is, de merészebb dolgokat is kipróbálhatsz, például foszforeszkáló festékkel festhetsz a csempére, vagy üvegfestékkel a tükörre. Varázsolj tengeri hangulatot, vagy amilyenre csak vágysz a fürdőszobádba! Továbbá egyedi, különleges törölközőt, fürdőszobaszőnyeget is beszerezhetsz, esetleg egy vidám zuhanyfüggönyt.

 

Így tedd egyedivé a halót

 

A hálószoba az a helyiség, ami leginkább tükrözi a benne lakó személyiségét. Ide vonulunk vissza, ez jelenti a menedéket a külvilágból. Fontos, hogy olyanná tegyük, ahova valóban jó érzéssel tudunk körbe nézni. Képekkel, fotókkal, különböző emléktárgyakkal, saját készítésű dekorációval egyaránt kifejezheted az ízlésedet és az egyéniséged.

 

Így tedd egyedivé a kertet

 

Már néhány virággal, esetleg díszkövekkel és kerti bútorokkal is nagyszerű változásokat érhetsz el, de ha valami igazán klasszra vágysz, akkor egy egyedi kültéri szauna az, ami igazából neked való! Ez nem csak azért remek döntés, mert így a kényeztetés mindig elérhető, hanem azért is, mert a szaunázásnak nagyon komoly egészségmegőrző hatása van. Ráadásul egy jól megtervezett és kivitelezett szauna az egész kert arculatát feldobja.
Csináld magad Dekoráció Kertépítés Lakberendezés PraktikákLegfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”