Játékterem otthon – 4 dolog, amit érdemes beszerezni

fooldal > Játékterem otthon – 4 dolog, amit érdemes beszerezni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Játékterem otthon – 4 dolog, amit érdemes beszerezni


2020/12/30
Puskás Rékka

Szeretnéd berendezni otthon a saját játszószobád? Ahol kedvetekre szórakozhattok a haverokkal? Mindezt ráadásul különösebb költségek és a hazaút fáradalmai nélkül? Néhány berendezéssel kiegészítve kialakíthatod a saját játéktermedet! Íme négy alapkellék, amelyekből érdemes egyet betelepíteni!

Mi kell egy otthoni játékterembe?

Csocsó

 

A csocsózás az egyik legkedveltebb szórakozás barátok közt, különösen kocsmai látogatások esetén. Kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki szereti játszani, a szabályok egyszerűek, ahogy a bábuk kezelése is. Azonban a mulatókban lévő csocsóasztalok pénzzel működnek. Ha viszont otthonra is veszel egy csocsóasztalt, az csupán egyszeri költség, és utána bármikor játszhattok vele. De az egész család örömét lelheti egy ilyen asztalban, sőt, akár családi mérkőzéseket is lehet szervezni. 

Biliárd asztal

 

A csocsóhoz hasonlóan igencsak kedvelt időtöltés – gyakran ugyancsak kocsmákban – a biliárdozás. Ez is egy olyan játék, ami nemtől-kortól függetlenül mindenki számára szórakozást nyújt. Épp ezért egy biliárdasztal vásárlás az otthoni játékterem kialakítása során szintén nagyszerű ötlet. Ez is egy olyan játék, amit barátokkal és családtagokkal egyaránt lehet játszani, sőt, a játék során a geometriai érzék, a térlátás is fejlődik.

 

X-Box/PS + képernyő

 

A mai modern világban egy valamire való otthoni játékteremnek rendelkeznie kell egy X-Box-szal, vagy PS-el – egyszóval valamilyen eszközzel, amely videójátékok játszására szolgál. Hiába lesz valaki felnőtt, a videójátékok iránti szeretet általában megmarad. És ahhoz, hogy napjaink jól kidolgozott játékait igazán lehessen élvezni, érdemes mellé egy olyan képernyőt is beszerezni, ami által igazán ki lehet élvezni a grafikákat.

 

Pókerasztal

 

A világ talán legnépszerűbb játéka a póker, akár a kártyás, akár a kockás változat. Emiatt aztán egy igazán jól berendezett játékszobából sem hiányozhat egy pókerasztal, természetesen a játék többi elemével kiegészítve. Akár a kockás változatot játsszátok, akár kártyalapokkal zsonglőrködtök, egy direkt erre elkészített asztal mellett ülve garantáltan más lesz a játék élménye – olyan érzés lesz, mintha te lennél James Bond a Casino Royale-ban.
39 44 45Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”