Ezekkel a tippekkel nagyobbnak tűnhet lakásod!

fooldal > Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!


2018/07/23
CsA

Ha kis lakásban élsz, akkor te is ismered azt az érzést, hogy egyszerűen már nem férsz el a lakásban és semminek nincs elég hely. Cikkünkben összefoglaltunk néhány ötletek, hogy mitől tűnhetne nagyobbnak a kis kuckód!

Kis lakás

Ezektől tűnhet nagyobbnak a lakásod!

 

1. Válassz kisebb bútorokat!

Ha kis lakással rendelkezel, akkor fölösleges nagy kanapét, nagy foteleket, nagy ágyat választanod, hiszen ezzel a rendelkezésre álló tér százalékát foglalod el és már a közlekedésre sem jut hely, ami nagyon frusztráló tud lenni. Ahogy a mondás is szól: „A kevesebb néha több!” 

2. A fal legyen mindenképp világos!

A picike lakásokba kedvező, ha világos színeket, főleg fehéret választunk falszínnek, hiszen ezek a színek visszaverik a fényt és olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas világos térbe lépnénk be. A mennyezet színe is kedvezőbb, ha fehér, ezzel magasabbnak fog tűnni a lakás beltere.

 

3. Válaszd mindenből a legegyszerűbbet!

A modern, egyszerű, letisztult bútordarabok és tárgyak hatására sokkal nagyobbnak tűnik a tér és a zsúfoltság érzete teljesen eltűnik. A mintás, fodros, csillogós, kockás bútorok pedig az ellenkezőjét fogják elérni, még ha fájó szívvel is mondasz le a virágos kanapédról.

 

Ha ezeket a tippeket megfogadod, garantáltan komfortosabban fogod érezni magad kis lakásodban!
39 43 44 45 35 34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


3 dolog, amivel feldobhatod kertedet könnyedén
Egy igazán otthonos otthon nem lehet az igazi egy csinos és jól használható, na meg komfortos kert nélkül, ami remek helyszínül szolgálhat egy családi összejövetelhez, baráti beszélgetéshez, vagy egy egyedüli kikapcsolódáshoz egy hosszú és fáradt nap végén. Mutatunk 3 dolgot, amivel otthonossá, praktikussá, szerethetővé varázsolhatod a kertedet, hogy otthonod valódi éke lehessen.
Itt az ősz – itt az ideje, hogy megfelelően vigyázz sportszereidre
Megérkezett az ősz és vele együtt a hűvösebb, szelesebb időjárás is. Ekkor már fontos, hogy megfelelően vigyázz az udvarodon megtalálható dolgaidra, sportszereidre. De mire is gondolok pontosan?
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”