Ezekkel a tippekkel nagyobbnak tűnhet lakásod!

fooldal > Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Dobd fel kis lakásodat, hogy nagyobb helyed legyen!


2018/07/23
CsA

Ha kis lakásban élsz, akkor te is ismered azt az érzést, hogy egyszerűen már nem férsz el a lakásban és semminek nincs elég hely. Cikkünkben összefoglaltunk néhány ötletek, hogy mitől tűnhetne nagyobbnak a kis kuckód!

Kis lakás

Ezektől tűnhet nagyobbnak a lakásod!

 

1. Válassz kisebb bútorokat!

Ha kis lakással rendelkezel, akkor fölösleges nagy kanapét, nagy foteleket, nagy ágyat választanod, hiszen ezzel a rendelkezésre álló tér százalékát foglalod el és már a közlekedésre sem jut hely, ami nagyon frusztráló tud lenni. Ahogy a mondás is szól: „A kevesebb néha több!” 

2. A fal legyen mindenképp világos!

A picike lakásokba kedvező, ha világos színeket, főleg fehéret választunk falszínnek, hiszen ezek a színek visszaverik a fényt és olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas világos térbe lépnénk be. A mennyezet színe is kedvezőbb, ha fehér, ezzel magasabbnak fog tűnni a lakás beltere.

 

3. Válaszd mindenből a legegyszerűbbet!

A modern, egyszerű, letisztult bútordarabok és tárgyak hatására sokkal nagyobbnak tűnik a tér és a zsúfoltság érzete teljesen eltűnik. A mintás, fodros, csillogós, kockás bútorok pedig az ellenkezőjét fogják elérni, még ha fájó szívvel is mondasz le a virágos kanapédról.

 

Ha ezeket a tippeket megfogadod, garantáltan komfortosabban fogod érezni magad kis lakásodban!
39 43 44 45 35 34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”