Mi kellhet egy gyerekszobába?

Főoldal > Mi kellhet egy gyerekszobába?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kellhet egy gyerekszobába?


2021/05/15
Rékka

A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 

Mi kellhet egy gyerekszobába?

Gondolkodj színekben

Mindenekelőtt válassz ki egy-két színt, amiket uralkodóvá szeretnél tenni a szobában. Kislányok esetében ez lehet a rózsaszín, kisfiúknál pedig a kék. A szürke, a sárga és a fehér kisfiúkhoz és kislányokhoz egyaránt illik! Igyekezz a színeket szem előtt tartva megtervezni a falfestést. Ha falmatricát is szeretnél, az árnyalatát az uralkodó színhez igazítsd. Valójában a szín kiválasztása a legnagyobb kihívás, hiszen később az támpontként szolgál a bútorok és tárgyak beszerzésekor.

Csak praktikusan

Ne csak azon gondolkodj, hogy mire van szüksége gyermekednek most, hanem arra is, hogy mit kell biztosítanod neki később. Egy puzzle szőnyeg vásárlás a kicsik részére mindenképpen jó ötlet, hiszen egyfelől biztonságos környezetet teremt a picik köré, másfelől a sok színnel, formával mind hozzájárul a kicsik egészséges fejlődéséhez.Kérdezd ki a gyerek véleményét is

A szülő meglepően tapasztalhatja olykor, hogy milyen sajátos és kiforrott véleménnyel rendelkezik csemetéje egy-egy kérdésben! Kétség sem fér hozzá, hogy ahhoz is lesz egy-két szava, hogy hogyan alakítsd át a szobáját. A kicsik olykor hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól, azonban egy kis kreativitással és átalakítással megvalósíthatjátok elképzeléseit a szoba valamelyik részén.

Vedd figyelembe, hogy miért rajong a csemetéd

A gyerekek állandóan rajonganak valamiért, ami természetesen idővel enyhül, majd találnak maguknak valami új, fantasztikus dolgot. Ha azonban látod a kisfiadon, hogy imádja a földrajzot, a különböző földrészeket és országokat, vagy tudod, hogy a kislányod odáig van a lovakért, akkor ne mulaszd el rajongásának tárgyát megjeleníteni a dekorációban sem! 

Készítsetek valamit közösen

Ha a kicsivel együtt alkottok valamit, az nem csupán türelmét és kreativitását fejleszti, de kiváló dísze lehet az új gyerekszobának. Gondolkodjatok el rajta, hogy mi hiányzik a szoba falairól, a polcról vagy az ablakpárkányról, és alkossátok meg azt együtt!
Csináld magad Dekoráció Érdekességek Lakberendezés PraktikákLegfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”