Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

fooldal > Mikor vegyük meg a klímát?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mikor vegyük meg a klímát?


2020/04/23
SzSz

A klíma megvásárlásának időpontja nagyban befolyásolja a klíma árát is. De mikor tudunk kedvezményesen és gyorsan hozzájutni klímánkhoz? Segítünk!

Klíma vásárlás: Mikor tegyük?

A tél a legjobb időszak

Télen szinte eszünkbe se jutna klímát vásárolni, mivel kint hideg van, így minek is kellene a lakásba télen a klíma? Viszont pontosan ez az az időszak, amikor a legkedvezményesebb ajánlatokat találhatjuk a klímákra. Klíma beszereléssel együtt akár fél áron is lehet, mint a szezon időszakában. Plusz, várhatóan igen gyorsan megtörténik a felszerelés, hiszen ilyenkor a klímaszerelő cégek sincsenek betáblázva, mint nyáron. 

 A tavaszi időszak is jó lehet

A tavaszi időszak szintén jó választás lehet, azonban már május környékén igen csak beindul a szezon, főleg, ha már áprilisban is meglehetősen meleg volt. A klíma beszereltetése történjen minél előbb, inkább tervezzük az év elejére. Ezzel nem csak pénztárcánkat fogjuk megkímélni, de az időnket és az energiánkat egyaránt, hiszen nem fogunk idegeskedni, hogy mikor érkezik már meg a lakásba az új klímánk. 

 

Az utószezon: ősz 

Ha nyáron nem jött össze az új klíma beszereltetése, akkor az őszi időszakkal még biztos nem fogsz lemaradni. Bár még szeptemberben általában dübörög a piac, hiszen a feltorlódott szerelések ilyenkor még javában zajlanak. Inkább tervezz előre és időzítsd be a klímaszerelést novemberre. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Hogyan adj új arcot a kertnek?
Itt a tavasz, ideje elkezdeni tervezni a kertet, ha ugyanis változtatni akarsz, ültetni, azt lassan bizony el kell kezdeni! De persze nem csak növényekkel dobhatod fel a kertet – ebben a cikkben összeszedtem néhány ötletet, amivel egészen új arculatot adhatsz te is a saját kertednek!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”