Rendezd be a saját konditermed!

fooldal > Rendezd be a saját konditermed!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Rendezd be a saját konditermed!


2020/11/21
Puskás Rékka

A karanténhelyzet, a kijárási tilalom ugyan az élet számos területére kényelmetlenül hat, ugyanakkor most lehetőséged van olyan dolgokra is, amiket mindig csak halogatsz. Az egyik ilyen lehet egy otthoni konditerem kialakítása, ahol a bezártság alatt is maximálisan folytathatod a megszokott edzésedet!
 

Rendezd be otthoni konditermedet!

Igazítsd az igényeidhez!

 

Most végre van lehetőséged a régóta csak tervezett otthoni edzőterem kialakítására. Ez lehet akár egy sarok is a nappaliban, vagy épp egy egész helyiséget is szentelhetsz neki. Alapvetően a saját igényeid azok, amik meghatározzák a paramétereket. 

Ha jógázni szoktál, ahhoz nem feltétlenül szükséges egy egész szoba, elég csupán egy szőnyeg, esetleg csúszásgátló zokni. Azonban, ha rendszeresen edzed az összes izomcsoportod különböző eszközökkel, akkor az otthoni kondiba is be kell ezeket, vagy ezeknek egy részét telepíteni.

 

Az emberek számottevő része preferálja a tekerést, mint sportot, mivel ez egy meglehetősen hatékony mozgásforma, ugyanakkor nem terheli az ízületeket sem. Ha te is azok táborát erősíted, akik a beltéri bringázást részesítik előnyben, a saját konditermed berendezésekor egy szobakerékpár vásárlás is nagyszerű ötlet. Egyszer kell csak rá beruházni, és utána hosszú évig tökéletesen működik, ráadásul bárkinek a rendelkezésére áll, mert nem túl bonyolult a használata és nincsenek veszélyei.

 

Mivel a legtöbb háztartásban a padló egy hideg dolog, az edzőtermedbe érdemes padlószőnyeget is raknod, hogy a földön végzett gyakorlatok közben ne fázz. Az sem utolsó szempont, hogy így puhán fekszel, és nem a kemény kövön, ami például a gerincednek nem feltétlenül tesz jót. De talajgyakorlatokhoz mindenképpen szerezz be egy jógaszőnyeget vagy polifoamot, ha nem is borítod az egész helyiséget padlószőnyeggel.

 

Szerelj fel tükröt!

 

Akármilyen módon rendezed is be a saját kondidat, mindenképp szerelj fel bent egy tükröt. Ez nem a hiúság legyezgetésére szolgál, hanem arra, hogy pontosan lásd, a gyakorlatokat megfelelően csinálod, a tartásod helyes.

 

Emellett nem csak azt kísérheted figyelemmel, hogy milyen módon végzed a gyakorlatokat, de a hatásukat is jobban látod. És nincs is erősebb motiváló erő annál, mint hogy azt látod, hogy egyre jobb és jobb formában vagy!
39 45 34Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


A tökéletes Taco receptje guacamoléval
A mexikói konyha mára meghódította az egész világot, sokszor street food formájában is találkozni olyan klasszikusokkal, mint például a taco. Mivel olyan sok ember rajong ezért az ételért, hoztam nektek egy nagyszerű receptet hozzá, amit mindenki elkészíthet otthon!
Mi kellhet egy gyerekszobába?
A szép és ízléses gyerekszobáért bizony szüksége van a szülő kreativitására is. Minden anya szeretné, ha a gyermeke gyönyörű környezetben nőne fel. A díszítéskor számos szempontot figyelembe kell vennünk a kicsi nemétől és korától kezdve a praktikussági szempontokig. 
Hogyan tedd egyedivé az otthonod különböző részeit?
Vannak, akik számára a tökéletes otthont az jelenti, ha nappalijuk egy katalógus megelevenedd oldala. Mások inkább az egyediséget szeretik, próbálják a berendezéssel kifejezni a személyiségüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan teheted egyedivé az otthonod!
Házépítő

A haz-epito.hu Magyarország legújabb lakás építéssel, díszítéssel foglalkozó oldala, melyen a legjobb ötleteket olvashatod. Ami trend ma, az itt lesz holnap!

HAZ-EPITO.HU - MAGYARORSZÁG LEGÚJABB LAKÁSDEKORÁCIÓS OLDALA

 

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.”